Проект за стратегическо развитие на “Млечна промишленост – Пазарджик” АД

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-24
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 47 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (295KB)     Rar format .Rar (42KB)     Html format .Html (486KB)

Ключови думи и изрази:

стратегическо развитие, “Млечна промишленост – Пазарджик” АД, aнализ на активи и пасиви, рентабилност, инвестиционна политика, информационно обслужване

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Постигането на целите, свързани с икономическото стабилизиране и развитие на стопанските единици, налага добро познаване на икономическите условия и техните изисквания, проявяващи своето въздействие чрез пазара и пазарния механизъм. За да се постигне това, всяко стопанско звено в своята организационна, управленска и стопанска дейност трябва да разработва и използва стратегически проект за развитие. Чрез него се създават възможности да се разкрият връзките между различните стопански явления, резултатите и факторите, които ги обуславят.

Проектът за стратегическо развитие подпомага ръководството при търсене на нови възможности за развитие – вън и вътре във фирмата. Той е основно средство за периодични оценки на нейните ефективни действия в рамките на възможностите, които й предоставят ресурсите, с които разполага. Той може да даде отговор и на въпроса за инвестирането и за очакваните резултатите от него.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.39 сек