Възможности за участие на българските предприятия в рамкови програми на ЕС за иновации (Седма рамкова програма и следващи)

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-12-09
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 32 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Аграрен бизнес
Предмет: Иновации
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (87KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

рамкови програми на Европейския съюз, предприемачество и иновации, конкурентноспособност на малкия и среден бизнес, финансови инструменти, Седма рамкова програма, насърчаване на екоиновациите, проекти за енергийна ефективност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В България Седма рамкова програма е известна предимно в академичните среди. Трябва да се обърне внимание, обаче че Програмата обръща внимание и се фокусира също така върху участието на средните и малки предприятия с цел стимулиране и подкрепа на развитието на иновативен бизнес, като по този начин се слага акцент върху развитието на конкурентноспособността на малкия и среден бизнес.

За да постигне заложените цели, Седма рамкова програма се реализира чрез четири големи програми: Сътрудничество, Идеи, Хора и Капацитети.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек