Подходи и методи за разработване на фирмена стратегия на примера на “Спектър” ООД – Пловдив

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-10-01
Рейтинг:
4 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 84 стр.
Университет: Стопанска академия „Д. А. Ценов” - Свищов
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Цена:
 (70 лв) 59.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 10.50 лв, 15%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (185KB)          Html format .Html (55KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

подходи и методи за разработване на фирмена стратегия, “Спектър” ООД – Пловдив, стратегическо управление, възможности и заплахи, SWOT анализ, стопанска диагностика, продукт и продуктова стратегия, цени и клиенти, тенденции в развитието на предприятието, конкурентни предимства

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целта на дипломната работа е да определи конкретно как и по какъв начин ефективността на производствения процес и изградената организационна, маркетингова и производствена стратегия, теоретично и практически на примера на изградената организационна структура в производствена фирма в Пловдив, може да повлияе в производствен план върху цялата организация и обратно, използването на ефективни управленски и материални ресурси, до каква степен допринасят за успеха на анализираната от нас фирма, както и възможностите практически да се направи систематичен анализ по основни производствени и организационни дейности, приоритети и тенденции на развитие в конкретната фирма.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек