Обучението на персонала във фирмата. Фактор за повишаване на качеството в компанията. (По примера на „Финтех България” АД)

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-23
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 71 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (893KB)     Rar format .Rar (109KB)     Html format .Html (1.27MB)

Ключови думи и изрази:

обучение, персонал, човешки ресурси, методи, проектиране на длъжностите, планиране, подбор, обучение и развитие, оценка, ориентация, оцеляване, стимулиране, освобождаване, ЗБУТ, отговорност, анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Основен елемент на процеса на преход към пазарна икономика е промяната на поведението на предприятието в отговор на негативното въздействие на промените в икономическата среда. За успеха на реформата е важно да се знае как предприятието реагира /в производството, в трудовите отношения, в инвестиционната и финансовата си политика, в търговските отношения, в управлението и стратегията си/, какви промени иска да направи или прави в тези области и какви са пречките за това.

Един от най-важните елементи на промяната в предприятието са промените в управлението на качеството, чрез въвеждането на стандартите за тотално управление на качеството, и протичащите във връзка с това процеси по обучението на персонала.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.42 сек