Маркетингова диагностика на фирма „Цифрови системи” ООД - Варна

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-07-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 37 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (68KB)          Html format .Html (31KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

фирма “Цифрови системи”, ситуационен анализ, изследване на пазара, анализ на вътрешната среда, маркетингова макросреда, маркетингова микросреда, маркетингоя одитинг – хоризонтален и вертикален

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Фирма “Цифрови системи” ООД със седалище град Варна е учредена с решение на ОБНС гр. Варна, взето с протокол №11/02.07.1991 г. Със същото решение на фирмата е предоставен уставен фонд в размер на 500 000 лв. Дружеството е регистрирано с решение №198/13.08.1991 г. на Варненския окръжен съд. Първоначално фирмата работи с персонал от шест човека, като първоначалната цел е да се създадат условия за запазване и усъвършенстване на професионалните умения на специалистите посредством внедряване на българския пазар на високотехнологични софтуерни и хардуерни продукти. Фирмата работи изцяло чрез внос на високоспециализирани софтуерни системи и компютърни елементи и системи от Австрия. Фирмата извършва директен внос от производителя, без наличието на посредници или дистрибутори.
“Цифрови системи” ООД възниква като самостоятелно юридическо лице от датата на публикуване на обявлението за регистрацията й в Държавен вестник през 1991 г. Нейният основен предмет на дейност е компютърни системи и мрежи; информационно и комуникационно осигуряване и мултимедия.

“Цифрови системи” ООД е първият и водещ Internet доставчик в България. От 1992 г. фирмата предлага комерсиално Internet услуги като партньор на EUnet. Някои от първите клиенти са: Лаборатория по компютърна вирусология при БАН, фирма Пегас-група, Натурела-софт, Американския Университет в България и др.

От 1991 до 1992 г. се предлагат предимно услугите електронна поща (e-mail) и мрежови новини (UseNet News) в пакетен режим. От 1993 г. се предлага пълен достъп до Internet. През този период връзката с EUnet се осъществява по Х.25 мрежата за предаване на данни - БУЛПАК. Някои от първите клиенти на услуги за пълен достъп са: Unimasters Logistics, Американски Университет в България, Институтът по Приложна Кибернетика при БАН (ИККС) и др.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек