Маркетингова философия на STADA Pharma International

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2008-09-15
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 63 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Маркетинг
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (118KB)          Html format .Html (60KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетинг – същност, определения, еволюция; фармацевтичен маркетинг – организация и форми на управление; планиране; стратегически и тактически планове; жизнен цикъл на лекарствения продукт; STADA-Pharma International

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Познаването на философията на маркетинга дава възможност за ефективно приспособяване към настоящата икономическа ситуация в страната. Именно маркетингът се явява ключов елемент във функционирането на съвременното общество.

Маркетинговата концепция се прилага на практика от всички чуждестранни фирми, заемащи стабилни позиции на определени пазари. Ето защо, като задължително условие за успешното развитие на фармацевтичните фирми е познаването на основните концепции, стратегии и тактики на маркетинга, които ще допринесат за успеха и на наши фирми в условията на нови пазарни взаимоотношения.

Обект на настоящата дипломна работа е маркетинговата дейност на фирмата STADA-Pharma International и нейното място на българския и международния фармацевтичен пазар.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек