Интегрираните маркетингови комуникации като ефективен инструмент за реализиране на висококонкурентен пазар на финансова услуга - опитът на кредитна компания КредиБул АД за периода 2006 - 2008 г.

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-01-18
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 86 стр.
Университет: Софийски университет „Св. Климент Охридски”
Специалност: Връзки с обществеността
Предмет: Интегрирани маркетингови комуникации
Цена:
 (99 лв) 79.20 лв (нова цена)
  (Спестявате 19.80 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (276KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

интегрирани маркетингови комуникации, анализ на пазара, пазар на финансови услуги, определяне на целева група, пазарно позициониране, анализ на конкуренцията, маркетингови и комуникационни цели, ефективност на маркетингова кампания, медия планиране, интегрирана комуникационна програма

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Темата за интегрираните маркетингови комуникации е актуална и все по-често ще се превръща в обект на разискване. По отношение на влизането на концепцията за ИМК в България може да се твърди, че те ще стават все по- широко използвани и все повече ще се налага нуждата от тяхното качествено прилагане.

Специалистите по ИМК също ще бъдат все по-търсени, защото с тяхна помощ компаниите ще имат възможността да развият ефективна комуникационна кампания с отчетени високи резултати и ниско ниво на разходите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек