Анализ към публикувана статия на в. Капитал: „Да спечелиш световното”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-04-26
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 11 стр.
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (20KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

агресивен маркетинг, стратегическо планиране, маркетинг микс, критерии за сегментиране, потребителски пазар, конкуренция между производителите на спортни стоки, концепция за осигуряване на печалба на фирмата

Частично (кратко) резюме на темата

В бр.9 от 5 март 2010г. на вестник „Капитал” е публикувана статията на Маргарита Насева озаглавена „Да спечелиш световното”. Тя засяга темата за производство и продажби на спортни облекла, и съперничеството между марките водещи в тази област „Nike” и „Adidas”.

Водещата компания в областта на спортните стоки е „Nike”. Тя излиза на пазара с разработването на нова технология за направата на екип от рециклирани стари пластмасови бутилки. Главна роля в представянето на този екип ще изиграе португалеца Кристиано Роналдо. Освен него и неговия отбор фирмата ще облече в новаторските си екипи още девет отбора, които ще се борят за световната купа, между които са Бразилия и Холандия.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек