Анализ към публикувана статия на в. Капитал: „Да спечелиш световното”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-04-26
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 11 стр.
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (20KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

агресивен маркетинг, стратегическо планиране, маркетинг микс, критерии за сегментиране, потребителски пазар, конкуренция между производителите на спортни стоки, концепция за осигуряване на печалба на фирмата

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В бр.9 от 5 март 2010г. на вестник „Капитал” е публикувана статията на Маргарита Насева озаглавена „Да спечелиш световното”. Тя засяга темата за производство и продажби на спортни облекла, и съперничеството между марките водещи в тази област „Nike” и „Adidas”.

Водещата компания в областта на спортните стоки е „Nike”. Тя излиза на пазара с разработването на нова технология за направата на екип от рециклирани стари пластмасови бутилки. Главна роля в представянето на този екип ще изиграе португалеца Кристиано Роналдо. Освен него и неговия отбор фирмата ще облече в новаторските си екипи още девет отбора, които ще се борят за световната купа, между които са Бразилия и Холандия.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек