Мястото на „Медия Холдинг” на българския вестникарски пазар

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 37 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (341KB)     Rar format .Rar (59KB)     Html format .Html (299KB)

Ключови думи и изрази:

Медия Холдинг, вестникарски пазар, масмедии, преса, информация, въздействие, анализ, маркетинг, конкуренти, организационна структура, обществено мнение, лидери, журналисти, продукт, цена, дистрибуция, стимулиране, реклама, ВАЦ, вестник „Труд”, „24 часа”

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Един от най-динамичните и бързо развиващите се отрасли с най-голям потенциал в България, а и в цял свят е медийния.

През последното десетилетие у нас се ескалира интересът към бизнес и мениджмънт книжнината. Съществуват множество ръководства, от които могат да се почерпят разнообразни сведения за това, как да се публикува едно произведение, какви са типографските способи за отпечатване, по какъв начин се определя цената на изданието и даже какъв е пътят на разпространението й.

Съвременните общества все повече се превръщат в информационни. Пресата притежава огромен потенциал за насочване на нашето внимание. Ние сме склонни да приемаме, че събитията които те отразяват са важни дори само за това, че са отразени в масовите средства. Информацията се произвежда от големи организации, чиято цел е да открият и отразят значителни събития в обкръжението. А предаваната от масмедиите информация стига до милиони хора.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.47 сек