Данъчен контрол върху подоходното облагане на физическите лица

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-03-27
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (33 лв) 31.35 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.65 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (105KB)          Html format .Html (25KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

данък върху доходите на физическите лица, данъчни субекти и обекти, видове доходи, данъчна основа, трудови правоотношения, патентен данък, данъчен контрол

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Доходите на физическите лица се облагат с личен подоходен прогресивен данък. Прогресията се изтегля с увеличаване размера на дохода. В ниските етажи на облагане данъчната тежест се установява умерено и се повишава рязко с нарастване на дохода над средните етажи за определяне на задължението.

Данъчно задължените лица, платците и вносителите на данъци стават местни лица. Техният състав се формира от местни физически и юридически лица, както и от чуждестранни физически лица.

Данъчната основа за облагане на доходите от трудови правоотношения се определя за всеки календарен месец на база облагаем доход от всички суми, получени от физическите лица като плащания от или за сметка на работодателя.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек