Прилагане на стратегия за безопасни условия на труд в "КЦМ" Пловдив

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-02-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 16 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (84KB)          Html format .Html (20KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

нормативна уредба, условия на труд, законови разпоредби, работна среда, управление на персонала, стандарти за безопасност, интегриран контрол, социална политика, Главна инспекция по труда

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Членството на България в Европейския съюз определя конкретни изисквания по отношение развитието и контролирането на пазара на труда, като в конкретна степен се разглеждат и въпросите, свързани със здравословните и безопасни условия на труд, изисквания и стандарти.

Стремежът на България да се впише в механизмите за организиране на сътрудничеството и интеграцията в Европа е многостранно обоснован цивилизован избор. Исторически и културно България принадлежи към европейската цивилизация.

Член III - 210 от единната Европейска конституция предвижда, че страните членки трябва да “поощряват” подобряването особено на работната среда с оглед на здравето и безопасността на работниците

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек