Изследване на практиката по управление на човешките ресурси в СД "МебелУют"

Вид: курсова работа
Прибавен: 2007-07-23
Рейтинг:
4.2 1 2 3 4 5
(5 гласа)
Дължина: 22 стр.
Университет: Колеж по икономика и администрация
Специалност: Финанси
Предмет: Управление на човешките ресурси
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (96KB)          Html format .Html (37KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

общи данни за организацията, функция по УЧР, планиране на УЧР, практика на: подбор и движение на персонала, оценяване на персонала, обучение на персонала, оценяване на длъжностите, заплащане на труда, осигуряване на допълнителни изгоди на заетите, осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд, усъвършенстване на трудовите отношения.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Обект на нашето изследване е събирателно дружество “МебелУют”. Дружеството е регистрирано през 1989 година като колективна фирма, занимаваща се с производство в хранителната индустрия. Тогава фирмата е била с наименованието “Уют”. През 1992 година фирмата е преименувана на “МебелУют” и собствениците й са започнали своя бизнес в различна сфера. Днес организацията е изградила авторитет и вдъхва сигурност и респект в сферата на търговията и производството с мебели.

1.2. Предмет на дейност:

СД “МебелУют” е специализирано дружество в сферата на търговията и производството на мебели за дома, офиса и хотела. Дружеството предлага на своите клиенти пълна гама от обзавеждане за спалня, кухня, всекидневна, детска стая, както и за офиси и хотели. СД “МебелУют” предлага във своите магазини мебели собствено производство, както и такива, които са закупени от други български производители от цялата страна.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек