Управление и развитие на персонала във фирма “НИПИ - М” АД Стара Загора

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-08-10
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 31 стр.
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (185KB)          Html format .Html (50KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

управление на персонала, организация на трудови процеси във фирма, система за квалификация и преквалификация на персонала, управление на възнаграждения, системи за мотивиране, Закон за насърчаване на заетостта, подобряване качеството на услугите на пазара на труда

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Националният пазар на труда е сложна взаимосвързана система от регионални пазари на труда. Проблемите на заетостта и безработицата не могат да бъдат решавани универсално за всяка община или град, поради което се премина към децентрализация и регионализация на политиката по заетостта.

Това в максимална степен изисква развитие на социалното партньорство, с регламентиране на отговорностите на институциите на регионално ниво за реализиране на политиката на пазара на труда. В Закона за насърчаване на заетостта е заложен принципът на регионализма и се дава възможност за допълване и съобразяване на националната стратегия за развитие на човешките ресурси със специфичната на местната икономика и капацитета на развитие.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек