Стил на лидерство и мениджмънт в здравната организация

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-04
Рейтинг:
4 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 66 стр.
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (92 лв) 73.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 18.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (99KB)          Html format .Html (30KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

стил на лидерство, мениджмънт в здравна организация, управление на микроравнище, анализ на мотивацията на персонала, трудови ресурси в организацията, здравен мениджмънт, здравна политика

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Практически управлението на трудовите ресурси е обвързано с възможностите организацията да стане конкурентноспособна и да прилага стандартите за качество на обслужване и качество на управление на човешките ресурси. Именно за това решаваща роля има и лидерът – формален или не в организацията.
На базата на така разгледаните и анализирани проблеми в организационно управленската структура на организацията да се търсят възможни алтернативи и решения с оглед развитие в максимална степен на ефективен персонал и удовлетворяване изискванията на клиентите и партньорите на организацията.

Това става възможно чрез развитието и усъвършенстването на цялостна интегрирана, съобразена с икономическата обстановка и положение в страната, стратегическа и оперативна система за управление на трудовите ресурси във организацията с оглед превръщането им в организации от хора, а не в стопански, машинен и сграден фонд.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.96 сек