Концептуална схема за стратегическо мислене в бизнеса и методи за изследване на конкурентоспособността

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-12-01
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Финанси
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (110KB)          Html format .Html (97KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

концептуална схема, стратегическо мислене, конкурентоспособност, Воден стандарт, управление на човешките ресурси, стратегии, работна сила, работна заплата, тежест на труда, обучение на персонала, организационна структура, конкурентни позиции, американски модел, ефективно лидерство, стратегическо управление

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Стратегическо управление на човешките ресурси е дейност на най-високо стоящите ръководители на организацията по управлението на хората в трудовия процес, насочена към разработването и реализирането на дългосрочната стратегия на организацията в тази област. Неговото основно предназначение е да моделира съществуващото управление и да определя последствията от специфичните действия и промени, които се предвиждат в областта на човешките ресурси.

Стратегическо управление на човешките ресурси се основава на икономическите, производствените и технологичните цели на организацията в дългосрочна перспектива. Без пазарна и технологична стратегия не може да се мисли за стратегически подход към управлението на хората в трудовия процес.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек