Диагностика на счетоводно-информационната система на Разплащателна Агенция. Възможности за оптимизиране

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-13
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 64 стр.
Университет: С. А. Д. А. Ценов Свищов
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Изтегли: Doc format .Doc (553KB)     Rar format .Rar (205KB)     Html format .Html (275KB)

Ключови думи и изрази:

предприсъединителни фондове – същност, основни характеристики; усвояване на средства; структурни фондове – характеристика и роля; Разплащателна агенция – диагностика на счетоводно-информационната система; програма САПАРД; евросубсидии

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Основните инструменти в подкрепа на концепцията за икономическо и социално сближаване са Структурните фондове (Европейския фонд за регионално развитие, Европейския социален фонд, Европейския фонд за насочване и гарантиране на селското стопанство и Финансовия инструмент за насочване на риболова) и Кохезионния фонд. Понастоящем структурните операции са втория по големина разход на бюджета на Общността, което отразява нарастващото политическо значение на икономическото и социално сближаване през последните години. За страните- кандидатки икономическото и социално сближаване е част от техните стратегии за конвергенция с ЕС. Това е и важен приоритет, заложен в Партньорство за присъединяване.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.39 сек