Проблеми на опазване на околната среда в предприятие “Дънди Прешъс Металс”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-03-12
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: ВСУ “ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР”
Специалност: Защита на националната сигурност
Предмет: Индустриална и екологична сигурност
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (48KB)          Html format .Html (33KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

околна среда, природни ресурси, „Дънди Прешъс Металс”, „Челопеч Майнинг”, стандарти за качество, условия на труд, ресурси, предприятие, опасни вещества, отпадъци, OHSAS, ISO

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Компанията "Дънди Прешъс Метълс" е създадена през 1983 г. като затворена инвестиционна компания, която предоставя възможност на инвеститори да влагат средства в управляван портфейл, включващ предимно инвестиции, свързани с благородни метали и други полезни изкопаеми. На 15 април 2004 г. в Торонто акционерите на компанията заявяват съгласието си "Дънди Прешъс Метълс"4 да се трансформира от затворена инвестиционна компания в ефективна златодобивна компания. Преструктурирането осигурява опростена организационна и дялова структура със силен управленски екип. "Дънди Прешъс Метълс" е стабилна и добре финансирана компания с нетна стойност на активите 315 млн. канадски долара и финансови средства в размер на 80 млн. канадски долара. Активите в България формират основата на бъдещите дейности на "Дънди Прешъс Метълс", които са добив на злато в Челопеч, Ада Тепе и проучвателни работи в Родопите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек