Системи и фондове за социално осигуряване

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-04-14
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 16 стр.
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (56KB)          Html format .Html (23KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

социално осигуряване, социална политика, европейска интеграция, социално подпомагане, осигурителни системи, задължително и доброволно осигуряване, оценяване на рисковете, здравно осигуряване

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Макар и по-рядко, фондовете за доброволно осигуряване при безработица финансират дейности, които намаляват риска безработица за осигурените в тези фондове лица — най-вече финансират програми за обучение.

Функционирането на системите за осигуряване при безработица изисква използването на специфични методи за оценяване на рисковете. Най-съществено значение има дефинирането на вероятностите определени лица да се окажат безработни. Трябва да се има предвид, че за целта е необходимо да се анализира разнообразна фактическа и прогнозна информация.

Функционирането на системите за здравно осигуряване също изисква използването на специфични методи за оценяване на рисковете.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек