AVON – Световен лидер за директна продажба на козметични продукти и декоративна козметика

Вид: курсова работа
Прибавен: 2012-02-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Международно висше бизнес училище - Ботевград
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Връзки с обществеността
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (88KB)          Html format .Html (45KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

директна продажба, декоративна козметика, ПР, AVON, имидж, реклама, комуникация, публики, Дейвид МакКонъл, принципи, доверие, уважение, вяра, толерантност, почтеност, визия, мисия

Частично (кратко) резюме на темата

Управлението на всяка фирма е трудно и сложно в днешно време, защото конкуренцията става все по-силна, борбата за пазарен дял се превръща в борба за по-качествено обслужване и предлагане на произвеждания продукт. За успеха на фирмата са нужни добра организационна структура, добри специалисти, точно пазарно позициониране и др., но все по-важно значение придобива ефективния PR, правилната, двупосочната и навременна комуникация.

Връзките с обществеността са интерактивна система, използваща едно или няколко комуникационни средства за предизвестяване на измерими реакции. Те имат отношение към всички дейности в организацията и обхващат всички комуникации. Акцентират не върху продукта, а върху фирмата като цяло. Основните им цели са постигане на разбирателство с аудиторията и влияние върху общественото мнение.

В настоящата курсова работа се акцентира основно върху изграждането и поддържането на позитивен корпоративен имидж на разглежданата компания залагайки на вече установени традиции, а също и посредством комуникацията с вътрешните и външните публики чрез дефинирането и спазването на ценности и принципи.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек