AVON – Световен лидер за директна продажба на козметични продукти и декоративна козметика

Вид: курсова работа
Прибавен: 2012-02-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Международно висше бизнес училище - Ботевград
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Връзки с обществеността
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (88KB)          Html format .Html (45KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

директна продажба, декоративна козметика, ПР, AVON, имидж, реклама, комуникация, публики, Дейвид МакКонъл, принципи, доверие, уважение, вяра, толерантност, почтеност, визия, мисия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Управлението на всяка фирма е трудно и сложно в днешно време, защото конкуренцията става все по-силна, борбата за пазарен дял се превръща в борба за по-качествено обслужване и предлагане на произвеждания продукт. За успеха на фирмата са нужни добра организационна структура, добри специалисти, точно пазарно позициониране и др., но все по-важно значение придобива ефективния PR, правилната, двупосочната и навременна комуникация.

Връзките с обществеността са интерактивна система, използваща едно или няколко комуникационни средства за предизвестяване на измерими реакции. Те имат отношение към всички дейности в организацията и обхващат всички комуникации. Акцентират не върху продукта, а върху фирмата като цяло. Основните им цели са постигане на разбирателство с аудиторията и влияние върху общественото мнение.

В настоящата курсова работа се акцентира основно върху изграждането и поддържането на позитивен корпоративен имидж на разглежданата компания залагайки на вече установени традиции, а също и посредством комуникацията с вътрешните и външните публики чрез дефинирането и спазването на ценности и принципи.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек