Видове имидж в публичната комуникация

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-12-01
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 31 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Изтегли: Doc format .Doc (205KB)     Rar format .Rar (38KB)     Html format .Html (233KB)

Ключови думи и изрази:

имидж, публична комуникация, същност, видове, характеристики, ПР, двуцикличен модел, масмедии, репутация, култура, корпоративна идентичност, вътрешна публика

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Публичната комуникация – Public Relations е наука и изкуство за хуманна и оптимална организация на човешката дейност, посредством непрекъснато и ефективно общуване между институциите и обществеността. Чрез нея различните организации се запознават с многообразните човешки потребности и интереси, и ги отчитат в своята организационна политика. Това е същностна предпоставка за взаимното разбиране между организациите и публиките им, за постигане на техните цели. Същевременно професионално осъществения PR разкрива нови перспективи пред всяка организация, ражда идеи, които могат да очертаят нови направления на нейната политика и да максимализират печалбите й.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.47 сек