Подбор на персонала в предприятието

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-11-26
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 19 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Маркетинг
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (147KB)          Html format .Html (99KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

подбор на персонала, процес, практики, обучение, развитие, човешки ресурси, квалификация, преквалификация, хотел Адмирал, недостатъци, препоръки

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Подборът на персонала е дейност по привличането на подходящите кандидати за определена длъжност, преценяване на техните качества от гледна точка на изискванията на длъжността и организацията като цяло и вземане на решение на кого да се направи предложение за работа.

Основаната цел на подбора е да осигури най-подходящия човек на съответната длъжност. Това зависи преди всичко от формирането на точна прогноза за бъдещото трудово представяне (степен, в която се изпълняват съответните трудови задачи) на кандидатите като се има предвид съдържанието на съответната длъжност, така и организационната среда, в която тя се осъществява.

Необходимостта от подбор се дължи на факта, че кандидатите притежават различни качества - професионални, квалификационни, личностни, мотивационни и други.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.56 сек